Tickets winnen voor Infloyd in Bibelot

6 september 2019

Sinds 2012 Infloyd van de meest toonaangevende Pink Floyd tributes van Nederland en stond maar liefst tweemaal op het podium van AFAS Live in Amsterdam. Dit jaar zijn ze terug met o.a. een show in Poppodium Bibelot, Dordrecht op vrijdag 20 september. Namens Bibelot mogen wij 1×2 tickets weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een email naar floydiantheo@msn.com en vermeldt “win aktie infloyd bibelot” Doe dit vóór 13 september a.s.. Uit de inzenders wordt een winnaar gekozen, die dan 1 x 2 tickets wint. De winnaar krijgt per email bericht en zal ook op onze facebook pagina vermeld worden.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de nieuwe show ‘Which One’s Pink?’ speelt Infloyd een waanzinnige selectie Pink Floyd klassiekers én solowerk van Roger Waters. Verwacht hoogtepunten van legendarische albums gebracht met onbeteugelde energie! Info en tickets vind je op https://bibelot.net/agenda/infloyd-8/

Vrijdag 20 september: Bibelot, Dordrecht

Aanvang: 20.45 uur – Deur open: 20.00 uur

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.