Nick Mason’s Saucerful Of Secrets Europese Tour ten einde

28 juli 2019

Gisteravond sloot Nick Mason en zijn band hun Europese Tour af in Polen tijdens het Summer Fog Festival,met een schitterende (hoe kan het ook anders) show.

Helaas heb ik deze tour moeten missen, maar van het optreden in de RAI te Amsterdam van 23 juli jl. heeft Niels v.d. Bergh een serie schitterende foto’s beschikbaar gesteld, die nu te zien zijn op onze “Photo Page” op Facebook. Klik HIER om deze foto’s te kunnen zien. Ook beschikbaar voor mensen die geen Facebook account hebben. Tevens kom je een album tegen van het optreden in Duitsland (Lorelei), beschikbaar gesteld door Hardy Zanelli. Klik HIER om dit album te zien.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.