Vanuit Limburg met de bus naar World Forum

14 mei 2019

Op 15 juni 2019 gaat het dak er weer af; ‘The Pink Floyd Sound’ geeft dan samen met ‘The Hague Youth Symphony Orchestra’ en ‘Popkoor Prestige Pro’ een uniek Symphonic Tribute Concert in het Haagse World Forum.

Een uniek concert. En voor de grote aanhang van Pink Floyd Sound in de provincie Limburg organiseert de band daarom deze busreis.

En het wordt bijzonder: Een wens van velen gaat in vervulling met de integrale en originele uitvoering van ‘Atom Heart Mother’ (Suite), compleet met koor en orkest.

Voor zover we weten is dit nog nooit live uitgevoerd in Nederland. Natuurlijk ontbreken de populaire songs van Pink Floyd niet en beloven zij u een verrassende setlist.

Uiteraard wordt het concert uitgevoerd met fantastisch geluid en een overweldigende licht- laser- en videoshow; Alle herkenbare elementen van de originele songs blijven met groot respect behouden.

De magische samensmelting van al deze elementen is wat de muziek van Floyd zo aangrijpend maakt.

Vóór aanvang van het concert en in de pauze is in de foyer een uitgebreide collectie te zien van het ‘Pink Floyd museum’ beschikbaar gesteld door Pink Floyd Fans Nederland.

Vertrekplaatsen (bij voldoende belangstelling):

  • Roggel
  • Venlo
  • Heerlen

De combinatieprijs voor een ticket inclusief de busreis bedraagt slechts € 58,-

Bestellen?

  • Maak een bedrag van het aantal tickets x 58,- over op rekeningnummer NL82RABO 0135700221 ten name van Pink & Events en vermeld bij de omschrijving uw mailadres. U ontvangt binnen 2 weken uw ticket(s) in de mailbox
  • Vragen? Stuur een mail naar info@pinkfloydsound.nl en u krijgt binnen 24 uur antwoord

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.