Meer over de mini tentoonstelling in World Forum Theater

27 april 2019

Zoals eerder gemeld is op 15 juni a.s. in het World Forum Theater in Den Haag een groots concert waarbij The Pink Floyd Sound, The Hague Youth Symphonic Orchestra en Popkoor Prestige Pro een voor Nederland uniek concert geven.

Men gaat o.a. Atom Heart Mother (Suite) doen, in volle glorie, zoals het hoort, maar ook andere juweeltjes uit de rijke Pink Floyd historie komen aan bod.

Vooraf mogen wij van Pink Floyd Fans Nederland een kleine tentoonstelling houden in de foyer, waarbij we gekozen hebben voor o.a. een zwart-wit reportage 1969 – 1972, waarbij o.a. aan bod komt: Atom Heart Mother (Album), opname sessies Live at Pompeii en opname sessies Obscured By Clouds. Van Pompeii hebben we zelfs twee groot formaat prints van originele foto’s gemaakt door Jacues Boumendill op de kop kunnen tikken.

Kom dus gerust eerder en bekijk e.e.a. onder het genot van een drankje of hapje en ook leuk om andere fans (weer) te treffen. Exacte tijd van opening is nog niet bekend, maar zal tussen 17.00 en 18.00 uur zijn. Op vertoon van je entree kaartje kun je dus al veel eerder van Pink Floyd genieten, wachtende op de hoofd schotel van de avond.

Tickets zijn verkrijgbaar via: Ticketmaster

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.