Roger Waters ‘Us + Them’ Concertfilm wereldwijd in bioscoop

1 april 2019

Een Roger Waters ‘Us + Them’-tourfilm zal later dit jaar, nadat Trafalgar Releasing de rechten heeft verkregen, een evenementbioscoop-release krijgen.

De tour had 156 shows wereldwijd, waaronder Australië, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Waters speelde nummers van zijn carrière met de band, evenals zijn solowerk voor 2,3 miljoen mensen in totaal. De film van de tour is momenteel in productie en zal momenten van verschillende optredens tijdens de tour bevatten.

Waters staat bekend om live-uitvoeringen die meeslepende zintuiglijke ervaringen worden. “Roger is al sinds het begin van de jaren ’70 de vernieuwer van het theater in arena en stadion van rock-n-roll,” zei zijn manager, Mark Fenwick. “Hij is legendarisch voor het verleggen van de grenzen van surround geluid en visueel entertainment met zijn boodschap van liefde en menselijkheid via ‘Us + Them.'”

Trafalgar, specialist in dit soort events, heeft het onlangs goed gedaan met muziekuitgaven van bands als BTS en Coldplay. Men heeft eerder met Waters gewerkt, bij de release van “Roger Waters – The Wall” in 2015.

“De bijdrage van Roger Waters aan het muzieklandschap is ongeëvenaard”, aldus Marc Allenby, CEO van Trafalgar. “Zijn spectaculaire shows over de hele wereld, in de grootste stadions en arena’s, zijn altijd aangrijpend, zowel creatief als zijnde een voorvechter van de mensenrechten. Het is een grote eer om weer samen te werken met Roger en zijn team. “

De film krijgt dit najaar een wereldwijde release. Aangezien tijdens enkele van zijn concerten in het Ziggo Dome ook gefilmd is, kan je er van uitgaan dat daar ook beelden van zullen vertoond worden. Zodra meer bekend wordt zullen wij een update plaatsen.

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.