Aubrey Powell onthult meer over boxsets

26 maart 2019

Aubrey Powell , (72 jaar oud), het enige overgebleven lid van het designbureau Hipgnosis , houdt een reeks tentoonstellingen over zijn werk in Europa. In Wilhelmshaven (Duitsland) was er een discussie (zondag 17 maart) tussen auteur en publiek over zijn werk, techniek, ontwerp, ect.

Het publiek was verrast te horen dat hij werkt aan een nieuwe lokatie voor de tentoonstelling “Pink Floyd – Their Mortal Remains” en dat hij zei dat er twee nieuwe boxsets op komt zijn.

De eerste box schijnt een vervolg te zijn van “Pink Floyd – The Early Years” en zal de titel kriojgen “Pink Floyd – The Later Years 1987-1994“. De box zal o.a. een DVD/Blu-Ray bevatten met het concert uit 1988 , opgenomen in New York. Deze was ook gebruikt destijds voor de VHS van “A Delicate Sound Of Thunder. De lancering van deze boxset is gepland voor november/december van dit jaar.

De tweede boxset zou dan dus toch met Animals te maken hebben, zoals Aubrey vertelde, “met de goedkeuring van Roger Waters”. De release staat gepland voor januari 2020.

Let wel, het is geen officieel door Pink Floyd naar buiten gebrachte mededeling, maar we vertrouwen er op dat in die live chat Aubrey Powell geen nonsens praat. We wachten officiele mededelingen en complete info over deze boxen met spanning af.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.