Aubrey Powell werkt aan het artwork voor een nieuwe Pink Floyd Box-set

12 maart 2019

Ter gelegenheid van de opening van de tentoonstelling op 16 maart in Wilhelmshaven “Hipgnosis -Daring To Dream”, had Classic Rock een inbterview met Aubrey Powell. Het werd voor de Pink Floyd fan interessant toen Powell werd gevraagd naar zijn mening van de moderne computer software die het mogelijk maakt de meest verbazingwekkende graphics te kunnen maken, zonder zijn tuinhuisje te verlaten en hij bezig is met een nieuwe box set van Pink Floyd.

CLASSIC ROCK: Hoe zit het met CGI (Computer Generated Imagery)?

AUBREY POWELL: Hahaha, nee! Ik wou dat CGI er in de jaren 70 was! Ik zou dan niet 6 weken zitten met schaar en lijm te knippen en plakken om Houses of the Holy! te ontwerpen. Ik ben eigenlijk bezig met nieuw artwork voor Pink Floyd. Het gaat over een boxset, grote formaten, geen Spotify-foto’s. Anders zou ik dat niet hebben geaccepteerd.

Het is simpel: de computer! Ik kon de opname in het echt maken, maar dat zou zo duur en ingewikkeld, dat ik bewust heb besloten om CGI te accepteren.

Welke nieuwe Pink Floyd-boxset zou het kunnen zijn? Waar werkt Powell aan? Ik denk dat we hier mogen hopen op een Animals – boxset. Het zou de hoogste tijd zijn voor een box set! Ja toch!

Roger Waters klapte vorig jaar tijdens een interview uit de school en zei: “Something from Animals”!

Waters: ik heb net met Po (Powell) gewerkt. Er is een Reissue van Animals, een remix van 5,1. Hij heeft nieuwe foto’s gemaakt van het Battersea Powerstation zoals het er nu uitziet. Voor de CD-hoes van het nieuwe 5.1 Remix-album. Het ziet er goed uit!

Waters lijkt enthousiast over de nieuwe cover van de remix van Animals 5.1! Na Powell’s bevestiging van een nieuwe boxset hopen we nu dat hij sprak over Animals! Een nieuwe box met alle ingrediënten die belangrijk zijn voor ons: Demos, live, concertfoto’s, The Making Of Animals DVD / Blu-ray etc ….! We wachten met spanning af

Bron: Pulse & Spirit

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.