MOJO special in twee delen

18 februari 2019

MOJO Magazine komt met een uitgebreide special over Pink Floyd. 

Het eerste deel ligt nu in de betere tijdschriften zaken en bevat 132 pagina’s achtergrond informatie, een bundeling van door de jaren heen gepubliceerde interviews, voorzien van menig foto, waarvan een deel nooit eerder gepubliceerd. Het tweede deel ligt rond 4 april van dit jaar in de winkels. Deel 1 (of hoe Mojo het aangeeft “Edition 1”) bevat de geschiedenis van de opkomt in de jaren 60 tot 1974. Deel 2 van 1974 tot heden. Een van de verantwoordelijken voor deze specials is niemand minder dan Mark Blake, de schrijver van een Pink Floyd biografie getiteld “Pigs Might Fly”.

Je kunt de delen ook online bestellen via www.greatmagazines.co.uk

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.