Pink Floyd – Captured Through Time

1 februari 2019

Meer dan een half decennium lang heeft Pink Floyd dat gedaan waardoor ze terecht een podium verdiend hebben als een van de grootste rock bands aller tijden. Vanaf het begin, experimenteel en vaak grillige dagen met bandleider Syd Barrett, naar de meer uitgebreide stijl met Dave Gilmour aan boord, leidend naar het meesterwerk Dark Side Of The Moon dat Pink Floyd verhief tot in de stratosfeer. Maar succes had een prijs, waarbij persoonlijke relaties leden, culminerend in breuken als uiteindelijk Roger Waters vertrekt. Maar stadions en grote arena’s verwelkomden Floyd tot in de jaren tachtig en jaren negentig, met een korte reünie met Waters voor het in 2005 gehouden Live 8-evenement.

 

CAPTURED THROUGH TIME is een fotografische viering van deze echt iconische band en neemt je mee op een reis van de psychedelische, avant-garde jaren zestig tot de dag van vandaag
inclusief off-stage opnames van alle bandleden in de jaren 2000 inclusief Syd Barrett! Veel van de foto’s zijn nog nooit eerder in druk gepubliceerd, inclusief een serie opnamen van de Animals-tour in 1977 die nog maar net zijn ontwikkeld van de originele negatieven en digitaal hersteld voor deze publicatie. In totaal meer dan 100 glorieuze beelden van Floyd zowel op als buiten het podium door de tientallen jaren zijn opgenomen in dit groot formaat gebonden boek met harde kaft. Gehuisvest in een op maat gemaakte buckram-presentatiedoos met holografische blokfolie, deze bevat ook 3 prints, ideaal voor inlijsten en strikt beperkt tot 500 wereldwijd.Pre-order: www.wymeruk.co.uk/webshop/collector-s-items/pink-floyd-captured-through-time/

Fans die vóór 25 maart vooraf bestellen, kunnen hun naam laten afdrukken in het boek op een speciale fanpagina.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.