Al 25 jaar in de ban van Pink Floyd

1 februari 2019

………….. zo opent vandaag AD Haagsche Courant een groot artikel over Pink Project. 

Het begon allemaal in 1994, Pink Project, een project om The Wall van Pink Floyd uit te voeren, zoals o.a. Peter Chattelin die in 1980 op Earl’s Court gezien had. Neerlands oudste Pink Floyd tributeband bestaat alweer 25 jaar en dat nemen ze mee in hun huidige Anniversary Tour, waar veel aandacht besteed wordt aan The Wall ( 40 jaar) en The Division Bell (25 jaar). In mei staan ze wederom in AHOY met een spetterende show en ook het Zuiderpark en Openlucht Theater Valkenburg deze zomer mogen weer rekenen op een uitzonderlijke show. De complete tourlijst vind je op www.pinkproject.nl en in onze agenda.

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.