Amused To Death box-set in 2019

16 januari 2019

Roger Waters ‘”Amused To Death” komt uit als een vinyl boxset!

Het platenlabel “Analogue Productions” kondigt de release van Roger Waters “Amused To Death” aan, als een 4LP (200 gram vinyl) box die $ 125 zal gaan kosten!Exacte datum is bij het ter perse gaan van dit bericht nog niet bekend, maar volgens AP zal het dit jaar geschieden.

Deze audiofiele favoriet – en een stevige verkoper sinds de “Analogue Productions” heruitgave in 2015 – is terug met een upgrade. Nu is een 45-toeren 4LP 200-grams set, de geremasterde audio voltooid door oud Roger Waters / Pink Floyd-medewerker en co-producent James Guthrie, huiveringwekkend gedetailleerd – elk sprinkhaan-piep en honden geblaf op het album heeft nog meer geluidseintensiteit en -dimensie.

Zodra meer bekend, zullen wij een update plaatsen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.