Absolutely Floyd Benefiet concert en meer in 2019

23 december 2018

Absolutely Floyd heeft op zaterdag 8 december jl. in theater Concordia in Haastrecht het laatste optreden verzorgd van dit jaar. In een uitverkocht huis was het weer een bijzonder Pink Floyd feestje. Men kijkt  terug op een fantastisch jaar met leuke optredens.Benefiet concert

Hun muzikale jaar in 2019 start op zaterdag 16 februari met een heel bijzonder concert. Dan verzorgen ze op verzoek van de gezamenlijke Lions Clubs in Schiedam een benefietconcert. In het theater aan De Schie in Schiedam. De kaartopbrengst komt in zijn geheel ten goede aan stichting “Net Niet Genoeg”, eveneens uit Schiedam. Zij zetten zich in voor voor kinderen die onder de armoedegrens leven. Van de kaartopbrengst wordt voor deze kinderen kleding gekocht. Dat goede doel wilt u toch zeker steunen? Reserveer uw kaartje voor deze show HIER

Knight Of The Progs

Op vrijdagavond 14 juni 2019 vindt er een tribute spektakel plaats in Studio A58 in Middelburg. Samen met de band “Progtributes” verzorgen we die avond een waanzinnig tribute feest. Progtributes zal muziek van Yes, Genesis, Peter Gabriel, UK, Earth & Fire en andere grote Symfo Classic hits ten gehore brengen. AF zal de avond afsluiten met een XXL Pink Floyd show.

Op dit moment kun je HIER Early Bird kaarten reserveren tegen een gereduceerd tarief. Maak er gebruik van.
Voor de meest actuele concertagenda en kaartinfo ga naar: www.absolutelyfloyd.nl

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.