OneOfTheseDays in P60 – win kaarten

15 november 2018

Op 26 januari 2019 speelt de Nederlandse tributeband OneOfTheseDays in het P60 theater te Amstelveen. Een zeer gepassioneerde band, met o.a. een paar bandleden die niet nieuw zijn in het tributewereldje dat Pink Floyd heet. Hun debut optreden in 2017 was trouwens ook in P60 te Amstelveen.

De originele Pink Floyd songs zoals je ze nog nooit gehoord hebt! Na hun memorabele show  van het vorige jaar is het collectief OneOfTheseDays terug in P60. Op zaterdag 26 januari keert de band terug met het programma ‘Radio 2OTD fm PINK FLOYD Road Show’.

Deze show is meer dan zomaar een optreden. Het gaat om een verhaal en muziek, met Pink Floyd als stralende middelpunt. Een DJ -Live radio studio “2OTD fm” en Pink Floyd Tribute band OneOfTheseDays; samen een ervaring om te delen en vooral niet snel te vergeten. Met ingrediënten als quadrafonisch geluid , licht / effects en exclusieve videobeelden.
Een beleving van Pink Floyd op een eigenzinnige manier.

Win kaarten voor deze show:

Van P60 mogen wij 2 x 2 tickets weggeven. Wat moet je hier voor doen?

Beantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord vóór 27 november 2018 naar floydiantheo@msn.com o.v.v. winaktie P60. Onder de goede inzenders worden de kaarten verloot en de uitslag wordt op 29 november bekend gemaakt, hier en op onze facebook pagina.

Vraag: Wat is de exacte datum dat OneOfTheseDays vorig jaar in P60 stond?

Podium: P60 Amstelveen

Link website: https://p60.nl/agenda/2252

Facebook event: https://www.facebook.com/events/258445664817541/

Ticketlink: https://www.ticketmaster.nl/event/230147?brand=nl_p60

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.